ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρκετοί είναι οι μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του νομού Λάρισας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητες σχολές ενώ αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να σημειώσουν πρωτιές στις σχολές που εισήχθησαν.

Ανάμεσά τους  ξεχωρίζει η Ελεονώρα Σκουμή που εισάγεται πρώτη στην Ιατρική της Λάρισας. Η Ελεονώρα ήταν μαθήτρια στα Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη και ήρθε πρώτη βαθμολογικά στο πεδίο της στην πόλη της Λάρισας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.580 μόρια, γεγονός που της άνοιξε την πόρτα εισαγωγής στη σχολή της πρώτης της προτίμησης, ο Ανδρέας Ντέλλας του ΓΕΛ Τυρνάβου ο οποίος πέρασε 1ος στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑΜΑΚ, ο Αθανάσιος Μπρούζας του 12ου ΓΕΛ Λάρισας που πέρασε πρώτος στην Ικάρων – Μετεωρολόγων, η Κατερίνα Μπαρούτα του ΓΕΛ Φαλάνης που πέρασε 2η στο τμήμα Ψυχολόγων ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης, η Μαρία Τσιολέκη 1η στη ΣΜΥΑ.

Πρωτιές κατέγραψαν επίσης ο Σωτήρης Αβέλλας του ΓΕΛ Αμπελώνα στη σχολή Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Λάρισας ο οποίος πέρασε 1ος, ο Νικόλαος Κράχτης του ΕΠΑΛ Τυρνάβου που πέρασε 1ος στη σχολή Ψηφιακών συστημάτων στη Λάρισα, η Κωνσταντίνα Γκόλτσιου που πέρασε 4η στη σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Σέρρες, ο Απόστολος Καλέσης του ΓΕΛ Τυρνάβου που πέρασε 7ος  στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, Η Μαρία Δημέλη του ΓΕΛ Φαλάνης που πέρασε στις πρώτες θέσεις της σχολής Πληροφορικής του ΑΠΘ με 19.130 μόρια, ο Κωνσταντίνος Δημαρέλης του 3ου εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας που πέρασε 1ος στη σχολή Οικονομικών Σπουδών στο Βόλο, η Ελένη Μηλιώνη επίσης του 3ου Εσπερινού ΕΛΑΛ 1η στη σχολή Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών Αθήνας, η Βάια Μπουλασίκη 2η στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισας, ο Ναπολέων Περιστέρης 6ος στο τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Σερρών, η Βασιλική Μπατζογιάννη 7η στη Λογιστικής και Χρηματοοικονομική Καβάλας και πολλοί ακόμη.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι σε καλές σχολές πέρασαν αρκετοί Λαρισαίοι όπως ο Γιώργος Ορφανάκης του 7ου ΓΕΛ Λάρισας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Ξάνθη και η Σοφία Παπαδόπουλου, του 11ου ΓΕΛ Λάρισας στην Ιατρική Λάρισας.

Σ.Σ.: Τα παραπάνω ονόματα αποτελούν πληροφορίες που προέκυψαν από το ρεπορτάζ. Οποιοι επιτυχόντες θέλουν να συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ για πρωτιές και περιζήτητες σχολές μπορούν να επικοινωνήσουν με το paidis.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ