ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού αποτελεί το κλειδί της ευεξίας. Ωστόσο, εάν θέλετε ν’ απολαύσετε τις θετικές επιδράσεις του νερού, θα πρέπει να είστε σίγουροι πως καταναλώνετε μόνο καθαρό υγιεινό νερό. Εάν μέσα σε κάθε ποτήρι που πίνετε περιέχονται διάφορα χημικά, τότε κάνετε περισσότερο κακό στον οργανισμό σας παρά καλό.

Η λύση σ’ αυτό το πρόβλημα είναι αδιαπραγμάτευτα τα φίλτρα νερού. Αρχικά, τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού θα κάνουν το νερό σας πιο εύγευστο και άοσμο, πράγμα που θα σας ωθήσει να πίνετε την απαραίτητη ποσότητα του νερού με ευχαρίστηση. Επιπλέον, τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού μπορούν να συγκρατήσουν και ν’ απομακρύνουν όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό της βρύσης. Έτσι, μπορείτε να πίνετε υγιεινό νερό χωρίς να χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τα χημικά που υπάρχουν σ’ αυτό.

Παρακάτω, θα μάθετε όλους τους λόγους που το φιλτραρισμένο νερό είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία σας.

#1 Σας Προστατεύει από το Χλώριο

Ένα απ’ τα σημαντικότερα προβλήματα του νερού της βρύσης είναι αναμφίβολα το χλώριο που εμπεριέχεται σ’ αυτό. Έτσι, τα φίλτρα νερού σας προστατεύουν απ’ αυτό το επικίνδυνο χημικό, αλλά και από τις χημικές ενώσεις που σχηματίζει μέχρι να φτάσει στο ποτήρι σας.

Το χλώριο είναι μια ουσία που έχει απολυμαντικές ικανότητες, πράγμα που το κάνει κατάλληλο για τον καθαρισμό του νερού από παθογόνους μικροοργανισμούς. Ωστόσο, τα μόρια του χλωρίου που δε χρησιμοποιούνται σ’ αυτό το σκοπό περνούν στον οργανισμό σας. Κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο, αφού έχει αποδειχθεί, πως αυτό το χημικό προκαλεί σοβαρά θέματα υγείας όπως, νεφροπάθεια, καρδιοπάθεια και άλλες σοβαρές ασθένειες.

#2 Δεν Περιέχει Μόλυβδο και τα Υπόλοιπα Βαρέα Μέταλλα

Ακόμα ένα όφελος που έχει το πιστοποιημένο φιλτραρισμένο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι, ότι δεν περιέχει βαρέα μέταλλα. Αυτά τα χημικά είναι βλαβερά για την υγεία σας αφού είναι όλα τοξικά στοιχεία, με σοβαρές επιπτώσεις.

Τα βαρέα μέταλλα εισχωρούν στο νερό της βρύσης από τα βιομηχανικά απόβλητα που μολύνουν τα υπόγεια ύδατα. Επιπλέον, εμφανίζονται συχνά στο νερό εξαιτίας της διάβρωσης του παλιού συστήματος υδροδότησης. Πολλά απ’ αυτά, όπως ο μόλυβδος, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σωληνώσεων, κι έτσι το τρεχούμενο νερό τα απελευθερώνει.

Στα βαρέα μέταλλα συγκαταλέγονται ο μόλυβδος, το αρσενικό και άλλα. Όλα εξ αυτών απομακρύνονται αποτελεσματικά με τα φίλτρα νερού.

#3 Είναι Καθαρό από Ίνες Αμιάντου

Οι ίνες αμιάντου αποτελούν έναν σοβαρό κίνδυνο που κρύβεται στο νερό της βρύσης. Γι’ αυτό  πρέπει οι ίδιοι να μεριμνούμε για την αφαίρεσή τους και για την άμεση απομάκρυνσή τους. Αυτό το στοιχείο είναι τόσο επικίνδυνο για τον άνθρωπο που πλέον έχει απαγορευτεί.

Οι ίνες αμιάντου είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι περιοχές και οι πολυκατοικίες. Αυτό συμβαίνει γιατί στο παρελθόν αυτό το στοιχείο χρησιμοποιούνταν ευρέως στην κατασκευή σωληνώσεων εξαιτίας της ανθεκτικότητάς του. Ωστόσο, η διάβρωση των σωληνώσεων από αμίαντο απελευθερώνουν τις μικροσκοπικές ίνες του. Το πιστοποιημένο φιλτραρισμένο νερό σας εγγυάται πως δε θα καταναλώσετε ίνες αμιάντου, οι οποίες έχουν αποδειχθεί καρκινογόνες.

Το φιλτραρισμένο νερό, που περνά από πιστοποιημένα φίλτρα νερού παίζει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της υγείας μας, αφού δεν περιέχει κανένα από τα επικίνδυνα χημικά που υπάρχουν στο νερού της βρύσης. Βρείτε τα κατάλληλα Αμερικάνικα πιστοποιημένα από το N.S.F. φίλτρα νερού για να λύσετε το πρόβλημα του νερού σας μια για πάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ