Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ INTRUM, κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

«Αν δεν φοβάστε και δεν κρύβετε τίποτα, κύριε Καλογιάννη, παρουσιάστε τις συμβάσεις με τους επιχειρηματίες φίλους σας και την αλληλογραφία με την εισπρακτική Intrum», καλεί τον δήμαρχο Λαρισαίων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Μαμάκος.

Αναλυτικά η απάντηση του κ.Μαμάκου, έχει ως εξής:

«Τοξικός και διχαστικός, κύριε Καλογιάννη, είστε εσείς, όχι εμείς που προτείναμε τη σύσταση επταμελούς διαπαραταξιακής επιτροπής και μάλιστα με πρόεδρο εσάς τον ίδιο, αλλά εσείς την αρνηθήκατε για να κάνετε προφανώς μόνος σας υπόγειο παιχνίδι.

Τρέμετε την αλήθεια και χρησιμοποιείτε τέτοιους ανήθικους χαρακτηρισμούς χωρίς να απαντήσετε στην ουσία. Να ξέρετε ότι η «ομερτά» που έχετε στήσει όλα αυτά τα χρόνια στη Λάρισα, πίσω από ένα δήθεν ευγενικό πρόσωπο, έχει ήδη ραγίσει και θα σπάσει οριστικά.

Αν δεν φοβάστε και δεν κρύβετε τίποτα, απαντήστε επιτέλους στα ερωτήματα μας και παρουσιάστε τις συμβάσεις με τους επιχειρηματίες φίλους σας, αλλά και την αλληλογραφία με την εισπρακτική Intrum. Αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως. Η δημιουργική ανατροπή έρχεται σε λίγους μήνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ