ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΗΣ

Ο ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, υπεύθυνος στους τομείς Αυτοδιοίκησης και Επικοινωνίας – ΜΜΕ , κ. Κυριάκος Κουρούτσαλης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Ο Κυριάκος Κουρούτσαλης, γεννήθηκε και ζει στην Γιάννουλη. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ οι σπουδές του σχετίζονται με την εφαρμοσμένη πληροφορική στη διοίκηση και την οικονομία, ενώ έχει αποφοιτήσει και από την Ακαδημία Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Είναι πρόεδρος συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του παραρτήματος Λάρισας «Η Ενωση» και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πύργου Χαροκοπου. Επίσης είναι αντιπρόεδρος της μέλος της διοίκησης του αθλητικού σωματείου Φοίβος 2022.

Έχει διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Γρεβενών, ενώ έχει περάσει από όλα τα κομματικά όργανα της νεολαίας και του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ και ως υπεύθυνος επικοινωνίας και ΜΜΕ καθώς επίσης και υπεύθυνος αυτοδιοίκησης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Ο Κυριάκος Κουρούτσαλης, μετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ενώνοντας τις δυνάμεις του, στην μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Λαρισαίων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ