ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ένα έργο που σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων, έρχεται να βελτιώσει τις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, ξεκινά το προσεχές διάστημα μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον εκπροσωπο της αναδόχου εταιρείας, της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμισή του.

Αναλυτικότερα, το έργο το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 136.945,22 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., περιλαμβάνει τις εργασίες και τα υλικά για την εφαρμογή συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση των κουφωμάτων και των υαλοπινάκων με νέας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων. Οι υαλοπίνακες καταλαμβάνουν αρκετό μέρος του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου με συνολική επιφάνεια 150 m2.

Συνεπώς, κρίθηκε σκόπιμο κατόπιν και των αποτελεσμάτων της αυτοψίας και της μελέτης, η άμεση αντικατάσταση τους, αλλά και η εφαρμογή κατάλληλων μονωτικών υλικών στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων, ώστε να μειωθούν σημαντικά οι απώλειες θερμότητας / ψύξης.

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου, το παρόν έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση ψευδοροφών με γυψοσανίδες με πλήρη μόνωση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Στα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα του Δημοτικού μας Σταδίου. Μέσα από μικρότερες παρεμβάσεις, αλλά κυρίως από τους πόρους που διαθέσαμε εκεί μετά τα γεγονότα του «Ιανού» και τώρα με την ενεργειακή αναβάθμιση, δημιουργούμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους και φυσικά για τα αθλητικά μας σωματεία. Έναν χώρο που θα αποτελέσει στολίδι για την επαρχία Φαρσάλων» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ