Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αστείο να καταγγέλλεις για αντισημιτισμό παράταξη με υποψήφιο πολίτη-μέλος της ισραηλιτικής κοινότητας

Για επικίνδυνους δρόμους στους οποίους οδηγείται από το άγχος της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

«Μαθήματα δημοκρατίας, σεβασμού των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και πολιτικών πιστεύω, σε άλλους -όχι σε εμάς. Συνεργαζόμαστε χρόνια με την ισραηλιτική κοινότητα και στο ψηφοδέλτιό μας υπάρχει υποψήφιος πολίτης, μέλος της ισραηλιτικής κοινότητας», ξεκαθαρίζει ο ίδιος, με αφορμή σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Αρχής.

«Στο τέλος θα αναζητούμε “ίχνη σοβαρότητας” στις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής», υπογραμμίζει ο κ.Μαμάκος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ.Μαμάκου έχει ως εξής:

«Θεωρούμε ιδιαίτερα επικίνδυνο ολίσθημα την σημερινή ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής και την προσπάθεια να χρεώσει στην παράταξή μας διχαστικές λογικές, αντισημιτισμό κ.ο.κ., με αφορμή ερώτηση δημοτικού συμβούλου για το Παλαιό Κοιμητήριο.

Όταν καταγγέλλεις για τέτοια θέματα, ειδικά την παράταξή μας, θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι εσύ, που για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας, διχάζεις, υβρίζεις, χαρακτηρίζεις και προσπαθείς να σπιλώσεις τους αντιπάλους σου, με τακτικές Γκέμπελς!

Στα αλήθεια είναι δυνατόν να στηρίζεις μια καταγγελία, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, λέγοντας «κατά την εκτίμησή μας» ή «ίχνη αντισημιτισμού» για να καταλήξει στη διαμόρφωση «επικίνδυνου υποστρώματος για την πόλη»!

Επειδή στο τέλος θα αναζητούμε «ίχνη σοβαρότητας» στις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής, που θα μετατρέπει το άγχος της για το εκλογικό αποτέλεσμα σε άθλιες συκοφαντικές και υβριστικές αναφορές ξεκαθαρίζουμε:

Μαθήματα δημοκρατίας, σεβασμού των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και πολιτικών πιστεύω, σε άλλους -όχι σε εμάς.

Συνεργαζόμαστε χρόνια με την ισραηλιτική κοινότητα και στο ψηφοδέλτιό μας υπάρχει υποψήφιος πολίτης, μέλος της ισραηλιτικής κοινότητας.

Γνωριζόμαστε καλά σε αυτή την πόλη και έχουμε εδώ και χρόνια δώσει τις εξετάσεις μας στην κοινωνία και όχι στα κλειστά γραφεία δημιουργίας λάσπης της Δημοτικής Αρχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ