Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟΥ

Με στόχο να συμβάλει με τις γνώσεις του και τη διάθεση για προσφορά σε μια προσπάθεια για νέα πνοή στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων ο αστυνομικός, μέλος της ομάδας του γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας και πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ. Δημήτρης Πανδρεμμένος, δέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού «η Λάρισα που μας αξίζει!» Θανάση Μαμάκου και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Πανδρεμμένος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1983. Υπηρετεί ως αστυνομικός στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στη Λάρισα, τα τελευταία 11 χρόνια, σ’ ένα ιδιότυπο «πάντρεμα» του επαγγέλματός του με τις πανεπιστημιακές σπουδές του στον τομέα της Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έχει εκπαιδευτεί στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα επικοινωνίας, κατέχει πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος «Europol Information System Training» της Europol, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές από το ΕΑΠ, στο οποίο ολοκληρώνει τη φοίτηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικά με την Κοινωνιολογία, την Ιστορία και την Ανθρωπολογία του Αθλητισμού, τυγχάνοντας παράλληλα και εκλεγμένος εκπρόσωπος μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων του εν λόγω πανεπιστημίου.

Πριν από την εισαγωγή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην 110 Π.Μ., λαμβάνοντας Τιμητικό Δίπλωμα του Διοικητή για τις υπηρεσίες του στη Μονάδα.

Επιπλέον, του έχει απονεμηθεί Έπαινος της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά του στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ως εθελοντής αιμοδότης και έχει επιμορφωθεί στο ΕΚΠΑ σχετικά με τη Χεττιτική γλώσσα, τη Δικαστική – Ψυχϊατροδικαστική ψυχολογία, καθώς και στον Ψηφιακό Πολιτισμό και την Πολιτισμική Τεχνολογία.

Ως λάτρης των ξένων γλωσσών, κατέχει πιστοποιητικά γλωσσομάθειας σε 10 ξένες γλώσσες, όντας Μέλος Παγκόσμιας Κοινότητας Πολύγλωσσων και με παρουσία σε τηλεοπτικές – ραδιοφωνικές εκπομπές και αφιερώματα σε ηλεκτρονικά Μέσα, ενώ ξεχωριστή εμπειρία αποτέλεσε η παρουσία του στο 4ο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολύγλωσσων που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Αποδέχτηκε με χαρά την πρόκληση – πρόσκληση να ενταχθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «η Λάρισα που μας αξίζει», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, θέλοντας να προσφέρει με τη γνώση και τους ανοιχτούς του ορίζοντες σε μια προσπάθεια για νέα πνοή στην πόλη και τα χωριά του Δήμου, στηρίζοντας το όραμα ενός καταξιωμένου και έμπειρου αυτοδιοικητικού άνδρα, όπως είναι ο Θανάσης Μαμάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ