ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαθήματα υπευθυνότητας παραδίδει ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαρρυτών Σωτήρης Μπακαγιάννης που ως κτηνοτρόφος διαμένει το χειμώνα στην Πέρα Χώρα Τυρνάβου.

Οπως λένε συγχωριανοί του από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος δεν αφήνει απολύτως τίποτα στην τύχη.

Συνεργάζεται με τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή του δήμου Πραμάντων όπου ανήκει το χωριό αλλά και με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και κατά γενική ομολογία το χωριό είναι «κούκλα»

Τελευταία του προσπάθεια να γίνουν οι σημαντικές παρεμβάσεις ενίσχυσης που απαιτούνται στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό που κτίστηκε τον 15ο αιώνα  σύμφωνα με επιγραφή που υπάρχει στην εκκλησία, όπου η χρονολογία αναγράφεται στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης (ΑΥΠ= 1480).

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ήδη εξασφάλισε από την περιφέρεια το ποσό των 80.000€ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο μητροπολίτης, σε πρόσφατη λειτουργία στο χωριό.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο κ. Μπακαγιάννης ετοιμάζεται να ζητήσει και πάλι την ψήφο των συγχωριανών του που αναμένεται να αναγνωρίσουν την προσφορά του και να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ