ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Τον οδοντίατρο Ιωάννη Αναστασίου που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης στον συνδυασμό «Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον».

Ο Ιωάννης Αναστασίου είναι ιδιώτης οδοντίατρος. Γεννήθηκε στην Αγιά το 1968 όπου και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια . Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος δάσκαλος από την Σωτηρίτσα και η μητέρα του αγρότισσα από την Μελιβοία.

Μετά τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης άνοιξε οδοντιατρείο στην γενέτειρά του πόλη όπου συνεχίζει να εργάζεται τα τελευταία 27 χρόνια.

Ήταν από τους πρώτους αθλητές της ομάδας Volleyball του ΕΡΜΗ Αγιάς.
Οι δημότες του δήμου Αγιάς τον έχουν τιμήσει με την ψήφο τους με το παραπάνω από το 2014 αφού τον εκλέγουν στις πρώτες θέσεις ενώ έχει αρθρογραφήσει αρκετές φορές στα ΜΜΕ του νομού, τόσο για θέματα του τόπου όσο και για θέματα γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αγιάς επί σειρά ετών, είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Στοματολογικής εταιρείας Θεσσαλίας τις τελευταίες δύο τριετίες ενώ είναι και ειδικός γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Είναι παντρεμένος με την Άννα Γεροπούλου (ιδιώτη Μικροβιολόγο) και πατέρας του Γιώργου και της Μαρίας, φοιτητών του ΑΠΘ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ