ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Το μήνυμα που έστειλε ο Χρ. Καπετάνος από τα χωριά της Αργιθέας

Περιοδεία στα χωριά της Αργιθέας, στον ορεινό όγκο των Αγράφων, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ν.Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος, όπου συναντήθηκε με εκατοντάδες Λαρισαίους πολίτες που διαβιούν εκεί κατά τους θερινούς μήνες.

Επισκέφθηκε τα χωριά, Βλάσι, Πευκόφυτο, Πετρίλο, Λεοντίτο και απόλαυσε τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.
Εκεί είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Αργιθέας κ.Ανδρέα Στεργίου και προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ.Καπετάνος, δεν θα μπορούσε παρά να επισκεφθεί και το επιβλητικό θαυματουργό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, κοντά στο χωριό Κουμπουριανά, σε υψόμετρο 800 μ. ανάμεσα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που προσεύχονται στη χάρη Της.

Εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του τόπου, ο κ.Καπετάνος δήλωσε:

«Είχα την χαρά να βρεθώ σήμερα, στα όμορφα χωριά της Αργιθέας και να συναντήσω φίλους Λαρισαίους που διαβιούν εκεί τους θερινούς μήνες.
Κάναμε μια εποικοδομητική κουβέντα τόσο με τον Δήμαρχο Αργιθέας κ.Ανδρέα Στεργίου αλλά και με πολίτες, αναφορικά με την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εντάξει στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης σημαντικά έργα υποδομής, κυρίως στο οδικό δίκτυο, που θα αναπτύξουν την περιοχή, θα την καταστήσουν πόλο έλξης και θα την κατατάξουν σε σημαντικό τουριστικό προορισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ