ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπητοί μου συνδημότες, 

Η 15η Αυγούστου, μια μέρα αφιερωμένη στην Παναγία, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου. Μία  μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Ημέρα που εμπνέει πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. 

Αυτή τη σπουδαία ημέρα για την ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για το Δήμο μας είναι η ενότητα, η ομοψυχία και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος. 

Προχωράμε δυναμικά για τα μεγάλα έργα πνοής και ανάπτυξης που σχεδιάσαμε και ήδη υλοποιούμε.

Προσφέρουμε, παράλληλα, καθημερινά με απτά έργα μικρής και μεσαίας κλίμακας, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, που έχουν ως απτό αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Ταυτόχρονα, όμως, στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα σε κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσα που το έχει ανάγκη. 

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, τη μεγάλη αυτή γιορτή με πίστη στο μήνυμα της. Με εμπιστοσύνη στην αξία του τόπους μας και των ανθρώπων του, με πείσμα για προκοπή και ευημερία, με αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το κοινό μας μέλλον. 

Άλλωστε, αν κάτι μας δίδαξαν τα τελευταία τέσσερα έτη, είναι πως όλες οι δυσκολίες, οι αντιξοότητες και οι έκτακτες περιστάσεις μπορούν να υπερνικηθούν μέσα από υπομονή, επιμονή, σχέδιο και σκληρή ομαδική δουλειά. 

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! »

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ