ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Από τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αιγάνης ο Νίκος Χριστοδούλου ρίχνεται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος , με την μαχητικότητα που τον διακρίνει, ως έμπειρος αυτοδιοικητικός με ήθος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κοινό συμφέρον και τα όσα πρέπει να γίνουν στο τόπο του για να απολαμβάνουν οι δημότες όπως τους αξίζει.

Ο κ.Χριστοδούλου είναι πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρόποδες Ολύμπου Αιγάνης, πρώην πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αιγάνης και πρώην αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Ν.Βαλσαμόπουλου.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών τον κ. Κώστα Κολλάτο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Εν τω μεταξύ δύο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ήρθαν τις τελευταίες ημέρες να προστεθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κολλάτο.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας που καθημερινά μεγαλώνει με νεα άτομα τον κ.Θωμά Κρητικό από την περιοχή του Συκουριου (Τ.Κ Πουρναρίου) και την κα Σταυρούλα Ρεντιζέλα από την Ραψάνη.

Ο κ. Κρητικός είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ με σπουδές τεχνικός αερίων καυσίμων και η κ. Σταυρούλα Ρεντιζέλα ασφαλιστική σύμβουλος τους καλωσορίζουμε και τους δυο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .

Σε δήλωση του ο κ. Κρητικός τόνισε:
Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του κ. Κολλάτου, να είμαι στο πλευρό του και να αγωνιστούμε μαζί για τον τόπο μας.
Θα προσπαθήσω να συνεχιστεί και να ευοδωθεί αυτή η «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » που ξεκίνησε πριν χρόνια .
Τον ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση και είμαι μαζί του σε αυτή την προσπάθεια».

Η κ. Ρεντιζέλα σε δήλωση της σημείωσε:
Με πίστη στον Κώστα Κολλάτο, στις ικανότητες και τη θέληση του, τάσσομαι δημόσια στο πλευρό του και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του για ένα δήμο πρότυπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ