«ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πονοκέφαλο προκαλεί στη ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ η μέχρι σήμερα ύπαρξη δύο συνδυασμών που προέρχονται από τους κόλπους του κόμματος, αφού όπως είναι κατανοητό μπορεί να χαθεί ο δήμος σε περίπτωση που η κόντρα μεταξύ των δύο οδηγηθεί στα άκρα.

Την ίδια ώρα στελέχη του κόμματος ξεκαθαρίζουν ότι όταν υπάρχει εκλεγμένος δήμαρχος ο οποίος έχει εκδηλώσει επιθυμία να είναι εκ νέου υποψήφιος το κόμμα δεν μπορεί να του το αρνηθεί και να σταθεί απέναντί του.

Στο πλαίσιο αυτό πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο συνάντηση του νυν δημάρχου Γιάννη Κόκουρα με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ, τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου όπου συζητήθηκαν τα των εκλογών, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συνάντηση.

Με δεδομένο όμως ότι επικεφαλής στον 2ο συνδυασμό είναι μέλος του κόμματος της ΝΔ, η κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη, η ΔΕΕΠ Λάρισας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com θα επιδιώξει μία συνάντηση μαζί της για να συζητήσει τα των εκλογών και κυρίως για να ζητήσει να μην υπάρχουν ακραίες τοποθετήσεις που θα δηλητηριάσουν το κλίμα ενόψει του 2ου γύρου.

Μάλιστα έμπειρο στέλεχος του κόμματος τόνιζε ότι στόχος είναι να μη φτάσει η κόντρα μεταξύ των δύο συνδυασμών σε τέτοια επίπεδα ώστε να χαθεί η προοπτική του 2ου γύρου και σε αυτή τη σφαίρα κινείται το κόμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ