ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ

Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών οι δράστες της επεισοδιακής καταδίωξης που έλαβε χώρα στην Οιχαλία Τρικάλων το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου στην οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός όταν το περιπολικό στο οποίο επέβαινε εμβολίστηκε από το όχημα των δραστών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τόσο ο ένας από τους δράστες που συνελήφθη το Σάββατο στον τόπο του επεισοδίου όσο και οι υπόλοιποι 4 δράστες είναι ηλικίας 22 έως 31 ετών και είναι όλοι τους κάτοικοι Τυρνάβου.

Σε βάρος των 4 δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Το συμβάν

Αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/8) στην Οιχαλία στα Τρίκαλα με διαρρήκτες να εμβολίζουν περιπολικό και να τραυματίζουν αστυνομικό.

Οπως έγινε γνωστό περιπολία της Ομάδας ΟΠΚΕ εντόπισε διαρρήκτες να επιχειρούν να ανοίξουν σπίτι στο χωριό. Οι δράστες τους αντιλήφθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Οιχαλίας και όταν το περιπολικό έκλεισε τον δρόμο για να τους σταματήσει εκείνοι το εμβόλισαν με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι του ένας αστυνομικός.

Συνελήφθη ένας από τους δράστες και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των υπολοίπων οι οποίοι και τράπηκαν σε φυγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ