ΠΑΕ ΑΕΛ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΝΙΚΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με χαρά ανακοινώνει την προώθηση στην πρώτη ομάδα από την Κ19 του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Νινίκα. Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται εδώ και χρόνια στην ομάδα μας και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Είναι γεννηθείς στις 26 Νοεμβρίου του 2005, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και από την αρχή της φετινής προετοιμασίας, ακολουθεί την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Δεν άργησε η ώρα που το τεχνικό επιτελείο “άναψε το πράσινο φως” και έτσι ο Νινίκας έγινε επαγγελματίας. Άλλο ένα παιδί της Λάρισας προωθήθηκε και έγινε επαγγελματίας, συνεχίζοντας η ομάδα το πλάνο της, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανάδειξη και την προώθηση Λαρισαίων παικτών από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Ο Νινίκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Σμόλικα Φαλάνης, στη συνέχεια αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και προωθήθηκε στην Κ15 όπου και μετείχε στο πρωτάθλημα της Super League. Ακολούθησαν η Κ17 και η Κ19, με σημαντικές επιτυχίες, μέχρι την σημερινή ημέρα όπου ο παίκτης έγινε επαγγελματίας.

H ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον Παναγιώτη Νινίκα να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με το άλογο στο στήθος.

*Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης Νινίκας κατά τη στιγμή της υπογραφής του πρώτου του συμβολαίου, με τον Γενικό αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Θωμά Κυπαρίσσση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ