ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Φουλάρουν τις μηχανές οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου, πυκνώνοντας τις επισκέψεις και τις επαφές τους με φίλους και μέλη του κόμματος σε όλη την επικράτεια.

Στο πλαίσιο αυτό η υποψήφια για την προεδρία Εφη Αχτσιόγλου θα επισκεφθεί την Πέμπτη 24 Αυγούστου τη Λάρισα και θα έχει συναντήσεις και επαφές σύμφωνα με πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο διάστημα ο άλλος υποψήφιος Ευκλείδης Τσακαλώτος θα επισκεφθεί τους νομούς Μαγνησίας και Καρδίτσας.

Εν τω μεταξύ σε λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο διαδίκτυο με πληροφορίες για τις κινήσεις, τις παρεμβάσεις και τις επαφές των υποψηφίων.

Σε ανακοίνωση του κόμματος για τη σελίδα αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδωσε στην δημοσιότητα την ιστοσελίδα της καμπάνιας.  Στο vote.syriza.gr οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την εκλογική διαδικασία καθώς και για την δράση των υποψήφιων προέδρων.

Το σύνθημα της καμπάνιας είναι «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» γιατί, όπως στοχεύει η καμπάνια “Το αύριο ξεκινά από εμάς”».​

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ