ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων κατέρχεται η σκηνοθέτης και ηθοποιός Χρυσούλα Χρήστου.
Εχει πραγματοποιήσει διάφορες σπουδές στον χώρο των τεχνών (Δραματική σχολή, χορό, τραγούδι, φωτογραφία). Επίσης έχει εργαστεί στο Θεσσαλικό θέατρο, σε θεατρικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, σε ραδιόφωνα της Λάρισας, και σε έντυπα.

Πλέον συνεργάζεται ως σκηνοθέτης και ηθοποιός σε παραγωγές διαφόρων ομάδων ή σε δικές της παραγωγές.

Είναι ενταγμένη στην Αριστερά από την εφηβεία της. Μέλος του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας. Επίσης είναι συντονίστρια του τμήματος πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Επίσης συμμετείχε ως υποψήφια σε εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, καθώς και ως υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε σχετική δήλωσή για την υποψηφιότητά της τονίζει τα εξής:

«Πιστεύω ακράδαντα στο έργο της παρούσης δημοτικής αρχής με Δήμαρχο τον Απόστολο Καλογιάννη. Η Λάρισα άλλαξε θεαματικά προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είμαι σίγουρη ότι έπονται τα καλύτερα για όλους τους πολίτες της. Μια πόλη ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους. Μια πόλη ανοιχτή στον πολιτισμό με τα μουσεία της, το Ωδείο της, το θέατρό της και πολλά πολιτιστικά δρώμενα. Μια πόλη που θα φροντίζει και θα αγαπάει όλα τα αδέσποτα ζώα.

Γιατί κι αυτό είναι πολιτισμός.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ