ΦΑΝΗ – ΛΑΓΓΙΟΛΗ – ΜΠΙΛΙΟΥ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Την απόφασή της να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Η Πόλη που Θέλουμε» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάμερ Αμάρι, ανακοίνωσε η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημoτική σύμβουλος Φανή Λαγγιόλη με δήλωσή της στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι ξανά υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έπειτα από αρκετή και ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω εκ νέου ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου μας, όπως κάνω με μεράκι, αφοσίωση και αγάπη από το 2014.

Πάντα με τη δίκη σας στήριξη καταφέραμε να εφαρμόσουμε την κοινωνική πολιτική στην πράξη για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, μέσω κυρίως της λειτουργίας δομών όπως το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο αλλά και να κάνουμε τον πολιτισμό προτεραιότητα στον τόπο μας, τόσο με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων όσο και με πολιτιστικά προγράμματα ανοιχτά για όλους τους δημότες.

Είμαι έτοιμη και γεμάτη όρεξη να συνεχίσω το έργο που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και να εργαστώ με ακόμη περισσότερο ζήλο,υπηρετώντας τους θεσμούς και τις αξίες μας.

Δηλώνω τη στήριξή μου στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Σάμερ Αμάρι και τάσσομαι στο πλευρό του όπως και στο πλευρό όλων των εξαίρετων υποψήφιων της παράταξής του, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Με τιμή,
Φανή Λαγγιόλη-Μπίλιου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ