ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ 15 από τους ενενήντα πέντε υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοίνωσε έως τώρα ο επικεφαλής Αστέριος Τσικριτσής.

Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια όπως και νέες ανακοινώσεις υποψηφίων.

Μαμανού – Χατζή Ευγενία
Απόφοιτη του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών σπουδών και πιάνου. Καθηγήτρια μουσικής – ιδιωτική υπάλληλος. Πρώην πρόεδρος στο Σύλλογο Γυναικών Τύρναβου από το 2016 ως το 2023.Πρώην μέλος του ΔΣ και ταμίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου Πρώην τοπική σύμβουλος Τυρνάβου με τη ΛΑ.ΣΥ.

Σπάχος Γιώργος
Λογιστής- φοροτεχνικός, Απόφοιτος ΤΕΙ Λάρισας Διοίκησης και Οικονομίας Σ- Τμήμα Λογιστικής. Αντιπρόεδρος του Πανεπαγγελματικού- Πανεμπορικού Σωματείου Αμπελώνα.

Μαύρου Δέσποινα
Γεωπόνος, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εκτιμήτρια του ΕΛ.Γ.Α. ,μουσικός. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α. Μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Παραρτήματος Λάρισας.

Γκιουλέκας Αλκιβιάδης
Απόφοιτος Μηχανολόγος μηχανικός παραγωγής Πολυτεχνείου Κρήτης. Διατέλεσε διευθυντής αποθήκης, μηχανικός πωλήσεων, υπεύθυνος πωλήσεων. Εργάζεται ως μηχανολόγος μηχανικός με ειδίκευση στην τεχνολογία εργαλείων.

Ρόσιου- Τέγου Αρετή (Ρίτα)
Απόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Νοσηλευτικής. Ιδιωτική υπάλληλος. Πρώην αντιπρόεδρος στο Δ.Σ του παιδικού σταθμού Αργυροπουλίου και πρώην γραμματέας του Δ.Σ στο δημοτικό σχολείο Αργυροπουλίου.

Κουτάλου Χαρίκλεια
Απόφοιτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μέλος του συλλόγου γυναικών Τυρνάβου, μέλος της Φιλαρμονικής Τυρνάβου, μέλος γυναικείας χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου.

Ντριστέλλα Φανή
Απόφοιτη Σχολής Μαγειρικής Κύπρου. Αγρότισσα. Διετέλεσε Γραμματέας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου , Δημοτικού σχολείου του, 2ου Γυμνασίου και του Ενιαίου Λυκείου Τυρνάβου, Γραμματέας στον Καρναβαλικό Σύλλογο Τυρνάβου επί σειρά ετών. Μέλος του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου, του Συλλόγου Γυναικών και της Χορωδίας Γυναικών Femanima.

Κουτσίνας Δημήτριος του Ιωάννη
Συνταξιούχος Ο.Α.Ε.Ε, πρώην Δημοτικός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Τυρνάβου.

Σιαφαρίκα – Μουστάκα Χριστίνα
Πτυχιούχος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με πιστοποιητικό ηλεκτρονικού σχεδίου (CAD) και ηλεκτρονικών Η/Υ της ECDL. Εργάστηκε στην Τεχνική Εταιρεία του Δήμου Τυρνάβου. Αγρότισσα. ειδικότητα Προγραμματιστών Η/Υ .

Παπράς Γιάννης
Αγρότης- Οινοπαραγωγός. Μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Πατσίκας Κωνσταντίνος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπονητική. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού- Παιδείας, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Τυρνάβου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας, πρόεδρος και γραμματέας της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Δωδεκανήσου.

Κοντογιάννη Έλλη
Εκπαιδευτικός. Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Ρόδου. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας. Ιδιωτική Υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ . υπαλλήλων-εμποροϋπαλλήλων Λάρισας.

Τόκας Θεόδωρος
Αγρότης. Πρώην Πρόεδρος Δαμασιακού Αθλητικού Ομίλου,μέλος Αγροτικού Συλλόγου Δαμασίου

Φτεριώτης Γιώργος
Απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ – ΤΕΙ Λάρισας. Ελεύθερος Επαγγελματίας, Προπονητής ποδοσφαίρου.

Χαραλαμπόπουλος Νικήτας
Απόφοιτος ΑΤΕΙ Λαμίας τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Ιδιωτικός Υπάλληλος, αθλητής μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ροδιακός.

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας. Πρόκειται για ατομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ