ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ 15 από τους ενενήντα πέντε υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοίνωσε έως τώρα ο επικεφαλής Αστέριος Τσικριτσής.

Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια όπως και νέες ανακοινώσεις υποψηφίων.

Χατζητσολίδη Ανθούλα
Απόφοιτη τμήματος Νοσηλευτικής. Ιδιωτική Υπάλληλος .Νοσηλεύτρια

Σωκράτης Καρρας
Συνταξιούχος ΟΑΕ, αντιπρόεδρος σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και περιχώρων. Πρώην γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνάσιου, Πρώην πωλητής οικοδομικών υλικών.

Ζερβού Νίκη
Απόφοιτη Οδοντιατρικής Σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , Μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδοδοντία, στο Λονδίνου. Εργάζεται ως Οδοντίατρος

Τριπέλλη Ελένα
Ιδιωτική υπάλληλος, πρώην μέλος Θεατρικής ομάδας Αμπελώνα.

Σιουζιουλή Αναστασία
Φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου. Υπεύθυνη στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου και μέλος της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Κιτσιούλης Γεώργιος
Οικοδόμος. Πρόεδρος του παραρτήματος Τυρνάβου του Συνδικάτου Οικοδομών, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας.

Χατζηρεπάνη Αθήνα Ιωάννα
Φοιτήτρια Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τσιάλτα Αικατερίνη
Αγρότισσα. Απόφοιτη Τμήματος Βοηθών Νοσηλευτών. Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Δαμασίου.

Μπάρπας Αλέξανδρος
Μαθηματικός. Καθηγητής στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Μουσιάρης Ντίνος
Αγρότης. Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δαμασίου, Γραμματέας Συλλόγου Αμβυκούχων Τυρνάβου. Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Δαμασίου.

Χατζηκράχτης Παναγιώτης
Απόφοιτος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής ΤΕΙ Λάρισας.Λογιστης.Εκλεγμενος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ Τυρνάβου

Μπαντόγιας Νίκος
Αγρότης,Μέλος Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου,Μέλος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας,Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου,Πρώην Αντιδήμαρχος.

Μπάκου Σεβαστή Ιδιωτική Υπάλληλος,
Αισθητικός.Πρωην πρωταθλήτρια Ελλάδος Taekwondo

Δούκα- Τσικριτσή Ανδρομάχη
Απόφοιτη του ΤΕΛ Τυρνάβου με ειδικότητα Συντηρητής Έργων Τέχνης. Απόφοιτη Σχολής κομμωτικής. Αγρότισσα.

Παπράς Γιάννης (Παπρέλο)
Έμπορος- Λευκοσιδηρουργός.

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας. Πρόκειται για ατομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ