ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου ενέκρινε την πρόταση της δημοτικής αρχής για τη διεκδίκηση 7 προσλήψεων ατόμων τακτικού προσωπικού διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων το 2024.

Η πρόταση της δημοτικής αρχής έγινε σύµφωνα µε εισήγηση των υπηρεσιών, κατόπιν συνεκτίµησης των οικονοµικών δεδοµένων και των υπηρεσιακών αναγκών του ∆ήµου αναφορικά µε την επάρκεια πιστώσεων για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στο ∆ήµο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ∆.Σ. κ. Ντέλας Ευάγγελος δήλωσε πως είναι υπέρ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ∆.Σ. κ. Αµάρι Σάµερ Αθανάσιος, ο οποίος είπε τα εξής: «Είµαστε υπέρ, αν και οι ανάγκες του ∆ήµου είναι περισσότερες και χρειάζεται περισσότερο προσωπικό για να καλυφθούν οι υπηρεσίες». Το λόγο πήρε επίσης η ∆.Σ. κ. Μπάσµπα ∆ιαµάντω, η οποία είπε τα εξής: «Υπέρ, µε την παρατήρηση ότι πρέπει να διεκδικήσουµε µεγαλύτερο αριθµό προσωπικού καθώς οι ελλείψεις στο δήµο είναι τεράστιες».

Σύμφωνα με την απόφαση προτείνονται συνολικά επτά (7) άτοµα, ανά κλάδο/ειδικότητα και αριθµό, όπως αναλυτικά περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ