ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Ανακοινώνεται πως ο Γιώργος Σαλτζίδης προσχωρεί στην παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και θα κατέλθει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές .

Ο Γιώργος Σαλτζίδης είναι κτηνοτρόφος, ενώ κατά τα τελευταία έτη επέδειξε εντονότατη επαγγελματική δραστηριότητα στον Τύρναβο. Παράλληλα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο του. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών υπέροχων τέκνων..

Και η υποψηφιότητα αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την ύψιστη προτεραιότητα που δίνει η νυν δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας στον πρωτογενή τομέα, τους άξιους ανθρώπους του μόχθου που αποτελούν τον στυλοβάτη της οικονομίας του τόπου μας.

Συγχρόνως, βέβαια επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα χαίρει ευρείας αποδοχής, καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας σε κάθε άκρη του Δήμου αναγνωρίζει το ουσιαστικό, θετικότατο αποτύπωμα της νυν δημοτικής αρχής, με έργα καθημερινότητας, με ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε συνδημότη και σε κάθε συνδημότισσα, αλλά παράλληλα και ε μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ