Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΡΑΨΑΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Στη “Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού” Ραψάνης, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής, στο χαιρετισμό της, έδωσε ξεχωριστή έμφαση στη θλιβερή τρέχουσα συγκυρία, τονίζοντας ότι «η σημερινή Γιορτή αποτελεί φως μέσα στο σκοτάδι που δημιούργησαν οι στάχτες μιας μεγάλης καταστροφής στη Χώρα. Από το ανθρώπινο, με ζεστασιά και φιλοξενία, αντάμωμα της Ραψάνης, όλοι μαζί στέλνουμε την ειλικρινή και εγκάρδια συμπαράστασή μας στις οικογένειες που θρηνούν απώλειες σε όλη την επικράτεια».

«Επιτέλους, απαιτείται ένα νέο μοντέλο δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας, καθώς και ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης στην αγροτική οικονομία, με διασφάλιση ανθεκτικότητας στην αγροτική παραγωγή, με πολύπλευρη πολιτική κινήτρων για να μην εγκαταλείψουν τα χώματά τους, τόσο οι παλαιότεροι όσο και οι νεότεροι παραγωγοί. Μπορούμε να περιφρουρήσουμε και να ενισχύσουμε την ποιότητα, η οποία αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ραψανιώτικου κρασιούπου μας κάνει περήφανους πανελλαδικά και στα πέρατα της γης», υπογράμμισε η Ε. Λιακούλη.

Επιπλέον, με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, απηύθυνε την ευχή «πρώτα ο Τόπος μαςκαι οι Άνθρωποί μας, και μετά οι παρατάξεις και τα κόμματα. Πρώτα η αγάπη και η ομόνοια, για να δημιουργήσουμε μια καινούργια προοπτική, να φτιάξουμε ενωμένοι τη Ραψάνη και την Ελλάδα που μας αξίζει».

Η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας, κλείνοντας το χαιρετισμό της, σημείωσε πως «ανάμεσα στα σοκάκια που περπάτησε ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Καραγάτσης, αλλά και ο Άγιος Γεώργιος εκ Ραψάνης, ας κρατήσουμε μέσα μας τη δυναμικότητα του αγώνα, διεκδικώντας μια ζωή με αξιοπρέπεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ