ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑ 

Στην Συμπαράταξη Λαρισαίων προσχωρούν στελέχη της δημοτικής κίνησης «Πράξη Αξιών» (ΠΡ.ΑΞΙ) ενισχύοντας με υποψηφιότητες το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη,

Ειδικότερα, μετά από επαφές και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και μετά τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την παράταξη «Πράξη Αξιών», με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του 2019, συστρατεύονται και στηρίζουν τον Απόστολο Καλογιάννη και τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και με την ένταξη συγκεκριμένων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο.

Ειδικότερα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατέρχονται οι Βαγγέλης Γιαννούλας και Αγις Μπουμαρσόπουλος, ενώ υποψήφιες με τη Συμπαράταξη σε κοινότητες κατέρχονται οι Βάσω Γκουτζεκλίδου και Μαρία Κούτρα.

Ο Βαγγέλης Γιαννούλας

Ο Βαγγέλης Γιαννούλας, γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι οικονομολόγος , αυτοαπασχολούμενος, και μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Ακαδημαϊκή Διαδρομή:

Είναι απόφοιτος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων MSc Project Management και MSc Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Ανάπτυξη
Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος. Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με Θέμα: «Ευφυείς Πόλεις και το Οικονομικό Αποτύπωμά τους»

Εχει ενεργό συμμετοχή στη πολιτική, αφού σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Έρευνας, Καινοτομίας & Νέων Τεχνολογιών. Εχει επίσης θητεύσει επι σειρά ετών και από διάφορες θέσεις στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει διατελέσει και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας.

Επίσης είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του Κοινωνικού Δικτύου «Κανείς Μόνος».

Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Τριανταφυλλιά Παπαδημητρίου και πατέρας δύο αγοριών.

Ο Αγις Μπουμαρσόπουλος

O Αγις Μπουμαρσόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Σπούδασε λογιστική στο ΑΤΕΙ Λάρισας και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίες και διατηρεί λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο .
Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης Λάρισας .ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Διετέλεσε Διαιτητής Εθνικών Κατηγοριών Ποδοσφαίρου, σε υψηλό επίπεδο την περίοδο 2006 -2020 και σήμερα είναι μέλος της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής Διαιτησίας Εθνικών Κατηγοριών .

Είναι μέλος του ΔΣ ΔΗΚΕΛ και πρώην μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ.

Η Βάσω Κουτζεκλίδου

Η Βασιλική Κουτζεκλίδου απέκτησε πτυχίο Ιστορίας Αρχαιολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας το 1998. Ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το 2011 απέκτησε δίπλωμα (ΜΑ) στο γνωστικό αντικείμενο Σπουδές στην Εκπαίδευση της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Είναι υποψήφια διδάκτωρ (Ph.D) της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Από το έτος 2000 έως και σήμερα εργάζεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα τελευταία τρία χρόνια ως αναπληρώτρια. Εργάσθηκε ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης σε προγράμματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Την τελευταία τετραετία 2017-2021 δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο πλαίσιο εκπαίδευσης έγκλειστων εκπαιδευομένων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας. Τα βασικά ερευνητικά της ενδιαφέροντα εντάσσονται στο πλαίσιο μη Τυπικής Εκπαίδευσης ενηλίκων, εστιάζοντας στο προσδιορισμό καινοτόμων προγραμμάτων με εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και δημιουργία ειδικού εκπαιδευτικού υλικού.

Η κα. Κουτζεκλίδου θα είναι υποψήφια στη 3η κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων.

Η Μαρία Κούτρα

Η Μαρία Kούτρα του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, στη συνοικία του σιδηροδρομικού σταθμού . Είναι εκπαιδευτικός και ειδικότερα καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας)

Είναι απόφοιτος αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στον τομέα της Ψυχογλωσσολογίας με τίτλο “Language Acquisition” από το πανεπιστήμιο του Essex.

Εχει εργαστει για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα (φροντιστήρια, ΙΕΚ, ιδιωτικά σχολεία), ενώ από το 2011 εργάζεται ως μόνιμη εκπαιδευτικός της Αγγλικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εκτός από αγγλικά, μιλάει επίσης γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και την περίοδο αυτή μαθαίνει δανικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ