ΔΩΡΑ ΒΑΡΣΑΜΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Δυο νέες υποψηφιότητες για το δημοτικό συμβούλιο ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Πρόκειται για την κα. Δώρα Βαρσάμη, που έχει εργαστεί στον τραπεζικό τομέα και σε λογιστικά γραφεία και τον κ. Βαγγέλη Γραμμένο, αγρότη, πρώην κοινοτάρχη Αμυγδαλέας και πρώην αντιδήμαρχο Δήμου Κοιλάδας και αγροτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η Δώρα Βαρσάμη

Η Δώρα Βαρσάμη είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας, με μεταπτυχιακό στη Λογιστική Τραπεζική και Χρηματοικονομική, ενώ αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο «ΔΠΣ Επιχειρηματικότητα»

Εργάστηκε για 15 χρόνια στον τραπεζικό τομέα και σε λογιστικά γραφεία στη Λάρισα. Το 2023 συνεργάστηκε με ιδιωτικό ΙΕΚ ως εκπαιδευτής στο οικονομικό κύκλο, ενώ την ίδια χρονιά παρακολούθησε σεμινάριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το λογιστικά πρότυπα ESG (περιβαλλοντολογική λογιστική).

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και της αρέσουν η γυμναστική και η λογοτεχνία.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος

Ο αγρότης Βαγγέλης Γραμμένος, έχει γεννηθεί στην Αμυγδαλέα Λάρισας. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Αμυγδαλέας, την περίοδο 1982 – 1990 και αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Κοιλάδας την περίοδο 2006 – 2010. Ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ κατήλθε υποψήφιος βουλευτής Λάρισας στις εκλογές του 2007, 2009 και 2012. Εχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και γραμματέας αγροτικού.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Γραμμένος σημειώνει τα εξής:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί στο επίκεντρο της πολιτικής του είναι ο Ανθρωπος.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο για μένα δεν αποτελεί ικανοποίηση της προσωπικής μου και ευγενούς φιλοδοξίας για κάτι παραπάνω, πολύ μεγάλο. Είναι καρπός της αναγνώρισης της διάθεσής μου για συνέχιση της ανιδιοτελούς προσφοράς μου στην κοινωνία και ταυτόχρονα δημιούργημα της τίμιας και γνήσιας επικοινωνίας που είχα όλα αυτά τα χρόνια με τους συμπολίτες.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ