ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΡΙΣTΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΠΛΥΜΑ

Δείτε την κοινή ανακοίνωση της Ομάδας αγώνα «Κίσσαβος SOS» και της αυτόνομης ομάδας οικολογικής δράσης Ν. Λάρισας «Η γη μας»

Η παρούσα Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει συνεχώς πως είναι πραγματικά «άριστη» σε ορισμένα θέματα και ότι δεν αφήνει κανέναν εκ των ημετέρων στη τύχη του.

Αντάμα με την εγκληματική ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλία μέσω της “Σύστασης και λειτουργίας Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ΑΕ” στο πλαίσιο του υπό φήφιση Νομοσχεδίου με τίτλο “Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς:

α) της διαχείρισης υδάτων,

β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,

γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής,

δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης,

ε) της ενεργειακής ασφάλειας”,

φέρνει προς ψήφιση αμαρτωλή τροπολογία η οποία με φωτογραφική διάταξη δίνει άφεση αμαρτιών, μεταξύ άλλων, σε όλους εκείνους που προκάλεσαν την περιβαλλοντική καταστροφή τα προηγούμενα χρόνια σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στον Κίσσαβο και μάλιστα τους ενθαρρύνει να επεκτείνουν κατά βούληση την εγκληματική τους δράση νομιμοποιώντας εκ των υστέρων τον περιβόητο σχοινοσιδηρόδρομο, τον οποίο παράνομα έχουν ήδη δημοπρατήσει.

Κάποιοι είναι προκλητικά αμετανόητοι και αφού οι προστάτες τους κατάφεραν να τους απαλλάξουν από τις κακουργηματικού βαθμού δικαστικές τους περιπέτειες τώρα με νέα ορμή και κέφι φαντασιώνονται χιονοδρομικά κέντρα σε περιοχή που τα τελευταία χρόνια το χιόνι φαντάζει είδος προς εξαφάνιση.
Αλλά μπροστά στην απάνθρωπη πράξη της ιδιωτικοποίησης του νερού και την επιχειρούμενη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν απλά πταίσματα.

Δυστυχώς κάποιοι μας θέλουν απαθείς στο ίδιο έργο θεατές, είναι όμως πια καιρός να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ, πρωτίστως στην συγκάλυψη εγκλημάτων και την υφαρπαγή δημοσίων κοινών αγαθών, αλλά και στο ξέπλυμα κάθε άλλης παρανομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ