ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

Κείμενο και φωτογραφίες αναγνώστριας* του paidis.com

Παγκάκι είναι είναι ένα μακρύ κάθισμα στο οποίο μπορούν να καθίσουν πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα μαζί. Τα συναντάμε συνήθως σε πολυσύχναστους χώρους όπως στα πάρκα, στις παραλίες και στις πλατείες. Αυτή είναι μια σαφής περιγραφή για το τι είναι παγκάκια, αν κάνουμε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Ας περιγράψουμε τώρα το παγκάκι του Δήμου Τυρνάβου.

Το παγκάκι στον Δήμο Τυρνάβου είναι ένα κάθισμα άκρως επικίνδυνο, που καθιστά αδύνατο να καθίσουν πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα μαζί σε αυτό, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν. Το συναντάμε σίγουρα στην πλατεία Τυρνάβου. Αυτή είναι μια σαφής περιγραφή για το τι είναι παγκάκια στον Δήμο Τυρνάβου αν κάνουμε μια βόλτα από την πλατεία και τα δούμε. Ετσι απλά!

Αυτή η εικόνα είναι μέρες τώρα με την αδιαφορία του Δήμου να γίνεται εντονότερη όσο περνάνε οι μέρες. Τα περιστατικά τραυματισμών στα παιδιά κυρίως στην πλατεία γίνονται όλο και πιο πολλά από την αδιαφορία του Δήμου για την επιδιόρθωσή τους ,εφόσον και το κόστος της είναι πολύ χαμηλό.

Ένα παιδί την Κυριακή το βράδυ καθώς έπαιζε , έπεσε επάνω στο παγκάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά του από τα σίδερα που εξέχουν, καθώς δεν υπάρχουν από πάνω τα ξύλα που καλύπτουν τα σίδερα. Ας μας απαντήσουν ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, μήπως είμαστε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες να πάρουμε τα εργαλεία στα χέρια μας και να φτιάξουμε και δεν τον ξέρουμε;;;;

Γι αυτό και κάθονται ήσυχοι και αμέριμνοι περιμένοντας να ενεργήσουμε εμείς;;;; Και όχι μόνο αυτό η πλατεία εκτός από επικίνδυνη σε πολλά σημεία, είναι και πολύ βρώμικη. Λειτουργικά και αισθητικά απαράδεκτη!

Η εικόνα της πλατείας είναι ντροπιαστική!

Αυτή η εικόνα που περιέγραψα, είναι μια εικόνα, που αρμόζει σε ευρωπαϊκή πόλη του 2023 ,με την ανάπλασή της να είναι και πολύ πρόσφατη, είναι μια εικόνα που αναδεικνύει και προσδίδει ένα βιοτικό επίπεδο.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

*Τα στοιχεία της στη διάθεση της σελίδας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ