ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοινώθηκε χθες από την Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου ότι εντάσσεται στα ψηφοδέλτια της, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο νεαρός, γνωστός Δαμασιώτης δικηγόρος Αστέριος Χατζημίχος, γνωστός για τις σημαντικές παρεμβάσεις του για νομικά θέματα ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία υποψηφιότητα που σηματοδοτεί μια ακόμα ενίσχυση και ανανέωση με νέους ανθρώπους του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Σύντομο βιογραφικό Αστεριού Χατζημίχου

(όπως αντλήθηκε από τον ιστότοπο του δικηγορικού γραφείου του)

Ο Αστέριος ( Στέλιος) Χατζημίχος είναι δικηγόρος και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ από τον Μάρτιο του 2022.

Γεννήθηκε το 1993 στη Λάρισα και κατάγεται από το Δαμάσι Τυρνάβου. Εισήχθη κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων ως αριστούχος ( 19.2 βαθμός πρόσβασης 1ος στο ΓΕΛ Τυρνάβου ) στη Νομική Σχολή ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Ποινικό Δίκαιο και την Εγκληματολογία ( βαθμός άριστα ). Από το 2019 είναι προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ.

Ο Αστέριος Χατζημίχος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, του ΚΕΜΕ (Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος) , της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και της Ένωσης Οικονομικού Δικαίου . Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και αρθρογραφεί συχνά στον ημερήσιο Τύπο.

Συνεργάζεται με τηλεοπτική εκπομπή στο σταθμό Θεσσαλία τηλεόραση, όπου προσπαθεί να επικοινωνήσει την επιστήμη του ποινικού δικαίου και της εγκληματολογίας στο ευρύτερο κοινό. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα κινούνται στο χώρο του Ποινικού Δικαίου, της Εγκληματολογίας και της Ιστορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ