ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Ανακοινώνεται πως η Μαρία Κωνσταντούλα κατέρχεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Η Μαρία κατάγεται από τη Βλάστη Κοζάνης και ζει και εργάζεται στον Τύρναβο, αποτελώντας σπουδαίο και άκρως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Ειδικότερα διατελεί Α’ Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ατόμων με Σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος», αποτελώντας μέλος της διοίκησης του Συλλόγου τα τελευταία 17 έτη.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι μονογονέας ενός υπέροχου κοριτσιού.

Και η υποψηφιότητα αυτή, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου, με ανθρώπους που διακρίνονται για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, φυσικά επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής κρίνεται θετικά καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζει το ενδιαφέρον, την παρουσία, τα συνεχή έργα καθημερινότητας και την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ