ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ Π.Τ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Με τεράστια επιτυχία και αθρόα παρουσία κόσμου (500 θεατές) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (1/9), στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας (Κ. Οικονόμου 2, Ελασσόνα), παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Παράλληλα, έλαβε χώρα και η Τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων και προαγωγών σε 30 Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αντιπροσωπίες από διάφορα Περιφερειακά Τμήματα του Ε.Ε.Σ, καθώς και πλήθος μελών και εθελοντών του Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Νίκο Γάτσα, για τη συνεχή στήριξή του στο έργο του Τοπικού Τμήματος του Ε.Ε.Σ αλλά και την παραχώρηση του άνετου και ευρύχωρου χώρου στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας, ο οποίος θα ενισχύσει και θα επεκτείνει το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Ε.Ε.Σ. θα σταθεί αρωγός σε ενέργειες και δράσεις του Δήμου που θα αποσκοπούν στην ενίσχυση των πλέον ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό η Διευθύντρια Συντονισμού & Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων ΕΕΣ κα Ευγενία Γκόγκου, ενώ τιμήθηκε και ο μόνιμος υπάλληλος του Ε.Ε.Σ, κ. Αθανάσιος Μπαρλαγιάννης για την μεγάλη του προσφορά στη δημιουργία και ενδυνάμωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ