Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Κ. ΦΛΩΡΟΣ

Προς διάλυση οδεύουν ολοταχώς οι Σπαρτιάτες, με τους βουλευτές να ανεξαρτητοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο, ενώ ήδη έχουν διαγραφεί τρεις.

Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το «σίριαλ» αποτελεί η ανεξαρτητοποίηση του Αθηναίου βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».

Ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος, αφού με ανάρτησή του στο facebook είχε τοποθετηθεί στο πλευρό του Γιώργου Μανούσου, μέχρι πρότινος βουλευτή των Σπαρτιατών, ο οποίος επίσης ανεξαρτητοποιήθηκε, σημειώνοντας τα εξής: «Και ξανά, δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία, από όσα λέει ο συνάδελφος Γεώργιος Μανούσος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Λάρισας ήταν αυτός που τον Ιούλιο είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας προκαλώντας την αντίδραση του Β. Στίγκα, που έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις του βουλευτή.

Μάλιστα τότε 9 βουλευτές του μορφώματος συνυπέγραψαν το πρώτο κείμενο αποδοκιμασίας στον Β. Στίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ