ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ» ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Δείτε τί αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Αργυροπουλίου για την πρωτοβουλία να παρουσιάσει το Σάββατο 2/9, στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου του χωριού, την θεατρική παράσταση του Στέλιου Ντικούλη, από το θέατρο Τεχνών «Και μη χειρότερα».

Την θεατρική παράσταση παρακολούθησαν οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Μαμανού – Χατζή Ευγενία, Βαρδιοπούλου Εύη, Κουτάλου Χαρίκλεια και οι υποψήφιες του τοπικού συμβουλίου Τσιρονίκου – Κουτίνα Βάσω και Ρόσιου- Τέγου Ρίτα.

Η συγκεκριμένη δράση, όπως και τα πανηγύρια που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου μας από τους συλλόγους αποδεικνύουν πως οι σύλλογοι του Δήμου μας παρουσιάζουν ένα πολύ σημαντικό έργο σε ο,τι αφορά τον πολιτισμό. Το θετικό αυτό αποτύπωμα προέρχεται από το μεράκι και τις θυσίες όλων όσων εμπλέκονται.

Την ίδια ώρα όμως η Δημοτική Αρχή του κ. Κοκουρα είναι επιδεικτικά απούσα σε όλη την τετραετία της θητείας της σε ότι έχει να κάνει με την παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Τυρνάβου ο πολιτισμός πρέπει να είναι δικαίωμα για όλους και να προσφέρεται στο λαό και στη νεολαία με την Δημοτική Αρχή αρωγό και μπροστάρη.

Έχουμε προτάσεις και όραμα για τον πολιτισμό, με την δημιουργία κατάλληλων πολιτιστικών χώρων σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου μας, συντήρηση των πολιτιστικών εγκαταστάσεων, διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων και παρεμβάσεις σε τομείς που θα κάνουν πιο ελκυστικό τον Δήμο μας για τις γυναίκες ,την νεολαία, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, που θα κάνουν το Δήμο Τυρνάβου άξιο για τον λαό του.

Καλούμε τον Λαό του Δήμου μας να δυναμώσει την Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί είναι μόνη δύναμη αντίστασης.
Η μόνη δύναμη που παλεύει για τις ανάγκες των πολλών.
Δώστε μας την δύναμη να είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ