ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ενέργειες συμπαράστασης στους πλημμυροπαθείς – Συγκέντρωση υλικών από τη Δ.Π.Ε. Λάρισας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τους Διευθυντές/Προϊσταμένους των Δημοτικών Σχολείων και τους Συλλόγους Διδασκόντων, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων καθώς και κάθε πολίτη να συμβάλουν στη συγκέντρωση των κάτωθι υλικών:

• Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους

• Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς

• Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, κ.ά.)

• Τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά, όσπρια, κ.ά.
• Παιδικές και βρεφικές τροφές

• Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, χαρτικά, χαρτιά υγείας)

• Σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια κ.ά.)

• Καθαρά ρούχα και υποδήματα σε άριστη κατάσταση για ενήλικες και παιδιά

• Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

Η συλλογή των προμηθειών θα πραγματοποιείται καθημερινά και από τις 11/9/2023 έως και τις 14/9/2023 στις κάτωθι σχολικές μονάδες, Δημοτικά Σχολεία (ανά δήμο) της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίες δεν έχουν πληγεί και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από τους/τις εκπαιδευτικούς, στις ώρες που δηλώνονται στην επίσημη ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του.
Συγκεκριμένα:

Δήμος Λαρισαίων
Στα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων:

1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας , Ιουστινιανού 24A
2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Ηπείρου 34
4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου 17
5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Χρυσοχόου 2
6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, 31ης Αυγούστου 34
7ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου 53
9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αλευάδων 1
10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αιόλου 2
13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Λεμεσού 13
20ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Μύρων 2
21ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κλ. Πατέρα 1
24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Ακαρνανίας 32
30ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Κουμουνδούρου 53
32ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Εθνικής Αντίστασης 35
44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Αγίας Λάυρας 22
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια ανά είδος) θα μεταφερθούν -κατόπιν συνεννόησης- και θα παραδοθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δήμος Ελασσόνας:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Ελασσόνας, όπου υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης από τους/τις εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κάθε σχολικής μονάδας, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστότοπό της.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων/ Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.

Δήμος Τεμπών:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Τεμπών.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου.

Δήμος Τυρνάβου:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Τυρνάβου.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου.

Δήμος Αγιάς:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Αγιάς.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς.

Δήμος Φαρσάλων:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Φαρσάλων.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων.

Δήμος Κιλελέρ:

Σε όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας του Δήμου Κιλελέρ.
Στις 15/09/2023 με τη μέριμνα των Διευθυντών/ντριων & Προϊστάμενων τα υλικά συσκευασμένα (σε κιβώτια) θα μεταφερθούν στο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ