Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για «μεγαλείο υποκρισίας και ανευθυνότητας» από τον απερχόμενο δήμαρχο, κ.Καλογιάννη, στο θέμα της απόκρυψης για έξι συνεχόμενες μέρες της μη λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Λάρισας, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο κύριος Καλογιάννης ομολογεί ότι ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας Θεσσαλίας με καθυστέρηση τριών ημερών γιατί, όπως είπε, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΛ δεν μπορούσε να βρει κανέναν στο τηλέφωνο μέχρι το Σάββατο.

Ωστόσο, δεν φρόντισε να ενημερώσει ούτε την κοινωνία της Λάρισας για τους κινδύνους που εγκυμονούσε και συνεχίζει να εγκυμονεί η μη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και η ως εκ τούτου εναπόθεση των αστικών λυμάτων στα φουσκωμένα νερά του Πηνειού.

Η ενημέρωση της κοινωνίας για ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι υποχρέωση του δημάρχου κι η απόκρυψή του δείγμα ενοχικής στάσης. Διότι πρώτα προκλήθηκε από εμάς για να το αποκαλύψει, μετά προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στην Περιφέρεια, για την οποία ψευδώς είπε ότι ενημερώθηκε αμέσως και μετά τη διάψευση από την Περιφέρεια “θυμήθηκε” ότι η αρμόδια υπηρεσία “δεν απαντούσε στο τηλέφωνο”.

Μεγαλείο υποκρισίας και ανευθυνότητας!.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ