ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜA;

Δείτε τη δήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου

Το στόματα άνοιξαν. Οι μάσκες έπεσαν. Όλη η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί.

Παραθέτω αυτούσιο – απίστευτο – απόσπασμα από το protothema.gr για την συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιου σήμερα στον ALPHA:

«Παράλληλα, ανέφερε ότι ο χωματουργός που κατήγγειλε ότι του δόθηκε εντολή να κάνει τομή στο ανάχωμα, «είπε την αλήθεια. Από την περιφέρεια, πήρα τον χωματουργό και του είπα “συνεννοήσου με τον πρόεδρο και κάνε αυτό που πρέπει για να σωθεί το χωριό”. “Ακόμη και το ανάχωμα;”. “Ακόμη και το ανάχωμα”. (…) Χρειαζόταν και η δική μου έγκριση για να σπάσει το ανάχωμα στον ποταμό Καλέντζη»».

Καρδίτσα: «Με κάλεσε ο δήμαρχος Παλαμά για τομή στον Καλέντζη και τον εμπιστεύτηκα» λέει ο αντιπεριφερειάρχης (protothema.gr)

Προσοχή: Την παρέμβαση στον χωματουργό – εργολάβο από την Περιφέρεια την απέρριπταν κατηγορηματικά όλοι μέχρι χθες, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κύριο Μαρινάκη να την χαρακτηρίζει μάλιστα σήμερα στο briefing των συντακτών «fake news».

Στην ίδια εκπομπή ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης είπε επί λέξει τα εξής εξοργιστικό: «Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα αντιπλημμυρικό σχέδιο, εγώ είμαι τέσσερα χρόνια αντιπεριφερειάρχης, δεν βρήκα κάποιο αντιπλημμυρικό σχέδιο, όλα δουλεύουν με την πρακτική και με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν».

Μετά από αυτά η Περιφερειακή Αρχή Αγοραστού δεν μπορεί να σταθεί ούτε λεπτό. Πλέον είναι ζήτημα τσίπας και στοιχειώδους ευθύνης της ίδιας της κυβέρνησης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ