Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΥΣΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης «Πρωτοβουλία» που υπογράφει ο επικεφαλής της και υποψήφιος περιφερειάρχης

Μετά και από τις δημόσιες παραδοχές του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιου ότι, εδώ και 4 χρόνια που είναι στο αξίωμα αυτό, δεν βρήκε κανένα αντιπλημμυρικό σχέδιο και ότι όλα δουλεύουν με την πρακτική, πιστοποιείται πλέον με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η αποσύνθεση και αποδρομή της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής!

Υπενθυμίζουμε ότι και ο κ. Νούσιος ελέγχεται από την Ελληνική Δικαιοσύνη για τον εφιάλτη που βιώνουν οι θεσσαλοί πολίτες από το ξέσπασμα της πρόσφατης θεομηνίας!

Ο κ. Νούσιος, όπως και ο κ. Αγοραστός δεν άκουσαν τίποτε για την σχετική μελέτη του 2017 που προειδοποιούσε και πρότεινε έργα και μέτρα αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων, δεν άκουσαν τίποτε από τις προειδοποιήσεις και προτάσεις των Καθηγητών Πανεπιστημίου, δεν διδάχθηκαν τίποτε από τον ΙΑΝΟ!

Ορθώς η κυβέρνηση, αξιολογώντας τους , τους αφαίρεσε την συμμετοχή στο πρόγραμμα Ανασυγκρότησης. Τους κατέστησε διακοσμητικούς. Στις πιο κρίσιμες στιγμές για τους Θεσσαλούς πολίτες, εν τοις πράγμασι η Περιφέρεια δυστυχώς δεν διαθέτει ηγεσία! Μετά από όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και την απέραντη δυστυχία που σκόρπισαν, είναι καιρός το ίδιο να πράξουν και οι θεσσαλοί πολίτες.
Να τους απομακρύνουν με την ψήφο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ