ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 6

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ 15 από υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοίνωσε έως τώρα ο επικεφαλής Αστέριος Τσικριτσής. Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια της παράταξης.

ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας. Πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης και διδακτικής επάρκειας, πιστοποιητικό στη  διαπολιτισμική εκπαίδευση: ετερότητα, αποδοχή, ένταξη στο σχολείο, πιστοποιητικό ειδικής αγωγής. Εργάζεται ως γραμματέας.

ΤΣΙΛΟΦΙΤΗΣ ΘΥΜΙΟΣ

Αγρότης. Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων. Ποδοσφαιριστής  στην Ομάδα Τύρναβος 2005.

ΜΟΥΣΙΑΡΗ-ΜΙΤΟΥΛΑ ΟΛΓΑ

Αγρότισσα, πωλήτρια λαϊκών αγορών.

ΤΣΙΡΟΝΙΚΟΥ-ΚΟΥΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Απόφοιτη βρεφοκόμος – παιδοκόμος. Κτηνοτρόφος. Διετέλεσε γραμματέας στο ΔΣ του Δημοτικού σχολείου Αργυροπουλίου και στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου.

ΤΣΑΤΣΕΛΛΑΡΗ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

Πτυχιούχος Πληροφορικής. Ποδοσφαιριστής στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, Νίκη Βόλου, Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων, ΠΑΕ Τυρνάβου, Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΜΑΛΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αγρότης – κτηνοτρόφος

ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αγροκτηνοτρόφος

ΜΟΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αγρότης

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγρότης.

ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΑΛΚΗΣ

Απόφοιτος Τεχνικής σχόλης Εργαλειομηχανικών ΟΑΕΔ Λάρισας. Αυτοαπασχολούμενος.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πτυχιούχος Λογιστικής . Συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου.

ΝΟΥΣΙΑ ΑΓΓΕΛΑ

Αυτοαπασχολούμενη

ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗ ΧΡΥΣΑ

Φιλόλογος. Καθηγήτρια στην ιδιωτική εκπαίδευση.

ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΜΑΡΙΑ

Φοιτήτρια Νομικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτισμού και θεάτρου.

ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συνταξιούχος οικοδόμος
Πρώην μέλος του Δ.Σ και πρώην πρόεδρος του παραρτήματος Κυψέλης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και αντιπρόσωπος στα συνέδρια της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
Αντιπρόεδρος του συλλόγου Σ/χων ΙΚΑ Τυρνάβου & αντιπρόσωπος στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Σ/χων ΙΚΑ Ελλάδας.

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας.

Πρόκειται για άτομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ