Θ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΙΤΡΙΝΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Απάντηση σε εκείνους που διακινούν τα περί συμφωνίας του δήμου Λαρισαίων με την τραγουδίστρια Ελ. Παπαρίζου για συναυλία στη Λάρισα, δίνει ο αντιδήμαρχος Οικο0νομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Θάνος Αδαμόπουλος. Σε ανάρτησή του ο κ. Αδαμόπουλος τονίζει:

«Με αφορμή τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη συμφωνία του Δήμου Λαρισαίων με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, θα ήθελα ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής να διευκρινίσω τα εξής:

Η απόφαση για την έγκριση της πίστωσης για τη συναυλία της κ. Παπαρίζου στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρης, λήφθηκε δύο εικοσιτετράωρα πριν η κακοκαιρία λάβει απρόσμενη και δραματική τροπή για την Λάρισα. Από τη στιγμή που ο Δήμος μας βρέθηκε στο επίκεντρο των φαινομένων, αποφασίστηκε η ματαίωση του παζαριού και κατά συνέπεια και η συναυλία.

Είμαστε όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους πολίτες καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκαταστήσουμε τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Θα παρότρυνα τους καλοθελητές που πορεύονται σε “κίτρινα” μονοπάτια, να εγκαταλείψουν την ανέξοδη κριτική και να έρθουν στις γειτονιές μαζί μας, για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ