ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ: Ο ΤΟΠΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΕ ΔΕΛΕΡΙΑ – ΡΟΔΙΑ

Δεν κρύβει την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί σε αύλακες και ρέματα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τυρνάβου ο επικεφαλής της Πόλης που Θέλουμε και υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Σάμερ Αμάρι, ο οποίος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού επισκέφθηκε τον αύλακα σε Ροδιά – Δελέρια αλλά και το ρέμα Μπελντέμ, και διαπίστωσε ότι τόσο ο αύλακας όσο και μεγάλο τμήμα του ρέματος δεν έχει καθαριστεί.

«Δεν είναι δυνατόν η περιοχή μας να έχει χτυπηθεί από τις πλημμύρες του daniel και εμείς εδώ να σφυρίζουμε αδιάφορα, και μάλιστα όταν μπαίνουμε στο χειμώνα που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και πάλι έντονες βροχοπτώσεις.

Δεν μπορεί ο αύλακας να θυμίζει ζούγκλα και το ρέμα να είναι σε μεγάλο του τμήμα απροσπέλαστο. Γεωργοί και κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια και στα ποιμνιοστάσια.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να καθυστερήσουμε θα πρέπει σήμερα κιόλας η δημοτική αρχή να προχωρήσει σε καθαρισμό του αύλακα και του ρέματος. Και φυσικά δεν είναι τα μοναδικά που απαιτούν παρέμβαση», σημείωσε ο κ. Αμάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ