ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μαζική συμμετοχή μελών και φίλων συνεχίζονται από το πρωί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και στο νομό Λάρισας.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος η συμμετοχή τόσο στη Λάρισα όσο και στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και η εκτίμηση είναι ότι στο τέλος η συμμετοχή θα ξεπεράσει και αυτή για την ανάδειξη του κ. Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος.

Με βάση τα αριθμητικά δεδομένα μέχρι τη 1.30 μ.μ. στη Λάρισα είχαν ψηφίσει περίπου 1.000 άτομα, ενώ άλλα 100 άτομα ψήφισαν στον Τύρναβο.

Η μαζική συμμετοχή δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας στα τοπικά στελέχη που περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα που όπως λένε θα σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα και την ανάταση του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ενθαρρυντικά της σημερινής διαδικασίας είναι και η σημαντική εγγραφή νέων μελών που προσέρχονται στις κάλπες.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι στις 8.00 μ.μ.. Τα μέλη από τη Γιάννουλη και τη Φαλάνη που ψηφίζουν στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας επί της Ανθίμου Γαζή σε ξεχωριστό εκλογικό τμήμα.

Τα εκλογικά τμήματα σε όλο το νομό είναι:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ