Μ. ΚΩΣΤΗ: ΑΛΑΛΟΥΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε τη δήλωση της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης που επιτίθεται στο δήμαρχο και τη δημοτική αρχή

Μετά από πιέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, προς την δημοτική αρχή, για πληροφόρηση γύρω από τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών νερού, από όλα τα χωριά του δήμου, ώστε να διαπιστωθεί η καταλληλότητα η μη αυτού, η απάντηση σήμερα, 17/9, του δημάρχου Γιώργου Μανώλη είναι:

Στους Γόννους δεν πάρθηκε δείγμα γιατί δεν κατέστη δυνατή η λήψη του( άραγε γιατί;), άρα δεν έχουμε αποτελέσματα.
Σήμερα, Δευτέρα 18/9, θα έχουμε τα αποτελέσματα από 10 χωριά, χωρίς αναφορά ποιά είναι τα χωριά και που επικεντρώνεται ο έλεγχος, πχ σε μικροβιακό φορτίο, βαρέα μέταλλα κλπ.

Για τα υπόλοιπα θα ληφθεί δείγμα αύριο.

Ρωτάμε δημόσια τον δήμαρχο Τεμπών και πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Μανώλη:
Πώς και με τι στοιχεία βγαίνουν επίσημα κυβερνητικά στελέχη και κάνουν ανακοινώσεις, άλλοτε περί ακαταλληλότητας του νερού και άλλοτε περί καταλληλότητάς του, αναστατώνοντας τους δημότες και ποιός τους τα δίνει;

Γιατί βάλατε τον κόσμο σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς στοιχεία;
Αν το κάνατε προληπτικά, αλλά χωρίς στοιχεία, γιατί στέλεχος της ΔΕΥΑΤ, σε επικοινωνία μας μαζί του, έκανε αναφορά σε πρώτα και δεύτερα εργαστηριακά αποτελέσματα;

Έχουμε δείγμα ότι σε κάποιο χωριό, είναι χαλασμένος και ο χλωριωτής. Έχουν ελεγχθεί ποτέ οι χλωριωτές και σε άλλα μέρη, πριν την πλημμύρα;
Για αυτά δεν “σας κόβει” που λέμε στους Γόννους.

Για την επιστράτευση όμως των υποψηφίων σας, αιρετών η μη στη διανομή νερού (μέχρι και σε επίπεδο delivery), σας κόβει και σας παρακόβει.
Παλιά, με δύο και τρεις οκάδες λάδι γίνονταν εξαγορά ψήφου. Σήμερα το ευτελίσατε στα επίπεδα μιας εξάδας νερού εμφιαλωμένου.

Τελικά ο βασιλιάς δεν είναι απλώς γυμνός απ’ έξω. Είναι κυρίως γυμνός από μέσα και οι δημότες πρέπει να το γνωρίζουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους, για όλους όσους εμπλέκονται, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ