ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Απαράδεκτη η κατάσταση στο Δήμο Τυρνάβου εξαιτίας της μη αποκομιδής των απορριμμάτων σε αρκετές περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και να παραμείνουν υπερχειλισμένοι κάδοι για μέρες οι οποίοι αποτελούν εστίες μόλυνση.

Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει την πολιτική της ιδιωτικοποίησης για τις υπηρεσίες της Καθαριότητας του Δήμου μας και των απευθείας αναθέσεων, οι εργαζόμενοι έχουν εγκαταλειφθεί στην μοίρα τους , όπως και οι υποδομές του Δήμου.

Αποκλειστική συνέπεια αυτών είναι η παροχή χαμηλών υπηρεσιών στο δημότη, επικίνδυνων για την δημόσια υγεία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, όπως συστηματικά σχεδιάζεται από όλες τις κυβερνήσεις και προωθείται από τις δημοτικές αρχές που ελέγχονται από αυτές. Διεκδικούμε τη διαμόρφωση εθνικού σχεδίου αποκομιδής απορριμμάτων και ασφαλούς διαχείρισης των αποβλήτων από Ενιαίο Κρατικό Φορέα, ο οποίος θα λειτουργεί με γνώμονα την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος.

Σας καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε την Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου να γίνει η νέα Δημοτική αρχή και να αγωνιστούμε μαζί ώστε να πετύχουμε ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού διεκδικώντας προσλήψεις δημοτικών υπαλλήλων με μόνιμες σχέσεις εργασίας καθώς και συντήρηση και ανανέωση, όπου χρειάζεται, του μηχανολογικού εξοπλισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ