ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ

Στα πλημμυρισμένα παρακάρλια χωριά βρέθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κουρέτα κα Μαρία Γαλλιού, συνοδευόμενη από τον συνυποψήφιό της κ. Γιώργο Συρακουλη.

Η κα Γαλλιού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αγρότες και κατοίκους της περιοχής και να ακούσει την κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν για το μέλλον, καθώς η καταστροφική πλημμύρα που έπληξε τα χωριά της περιοχής έχει βυθίσει κάτω από το νερό περισσότερα από 350.000 στρέμματα γης.

Αμέσως μετά η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εικόνα που αντικρίζει κανείς στα παρακάρλια χωριά του κάμπου είναι αποκαρδιωτική. Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων και αγροτών της περιοχής συγκλονιστική. Η απουσία της περιφερειακής αρχής του κ. Αγοραστού εκκωφαντική.

Μέσα στην αγωνία τους και στο θυμό τους, οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων χωριών εκφράζουν την θέλησή τους να μείνουν στα μέρη τους και να παλέψουν ξανά για να στήσουν το βιός τους. Οφείλουμε να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο για να τα καταφέρουν. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε πως τα χωριά μας δεν θα ερημοποιηθούν περαιτέρω.

Η νέα περιφερειακή αρχή του Δημήτρη Κουρέτα το εγγυάται. Τώρα πλέον όλοι πια γνωρίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ