ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ

Ανακοίνωση της Συντεχνίας Κρεοπωλών του νομού

Η περιοχή μας, όπως και όλη η Θεσσαλία, υπέστη μεγάλες ζημιές από το πέρασμα της θεομηνίας.
Για τους συμπολίτες που επλήγησαν από τις επιπτώσεις του ακραίου καιρικού φαινομένου διοργανώνεται συγκέντρωση τροφίμων – όπως ξηρά τροφή, ζυμαρικά, λάδι κ.α. – ώστε με αυτόν τον τρόπο να τους παρασχεθεί μια μικρή βοήθεια σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών διατροφής τους.

Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν, η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται στα Κρεοπωλεία της Συντεχνίας, τα οποία θα έχουν αναρτημένη την ανακοίνωση σε εμφανές σημείο των καταστημάτων τους.

Η Συντεχνία Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας απευθύνεται στο ισχυρό αίσθημα αλληλεγγύης που οι συμπολίτες έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ενημερώνοντάς τους για τα εξής:

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων της Λάρισας μας έγινε γνωστό πως μέσω του συσσιτίου παρέχονται περί τις 80 μερίδες φαγητό στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Αυτό το σημαντικό έργο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες στιγμές που εξελίσσονται στον τόπο μας, οδήγησε στην απόφαση να συμβάλουμε και εμείς – με πρωτοβουλία της Συντεχνίας – ώστε η σπουδαία προσφορά να συνεχίσει καλύπτοντας βασικές ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι.

Απευθύνουμε ευρύ κάλεσμα για να στηριχθεί έμπρακτα η συγκεκριμένη δράση, στον βαθμό που ο καθένας και η καθεμιά επιθυμεί, καθώς μόνο με συμπαράσταση μπορούμε να ελπίζουμε πως θα ξεπεράσουμε συνολικά ως κοινωνία και αυτή τη μεγάλη δυσκολία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ