ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΩΛ Η ΧΡ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Δείτε τί αναφέρει στη δήλωση παραίτησης

Θεωρώ ηθικό μου καθήκον να ενημερώσω δημόσια για την υποβολή της παραίτησης μου από τη θέση της Αντιπροέδρου στο Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στη Λάρισα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 (γραφείο Δημάρχου).

Ήταν μεγάλη η τιμή ως προς το πρόσωπο μου η πρόταση του Δήμαρχου καθώς και η ομόφωνη ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας της αποδοχής της συγκεκριμένης πρότασης.

Με σεβασμό, υπευθυνότητα, ακεραιότητα και όραμα και χωρίς να εκπροσωπώ καμία πολιτική παράταξη ανέλαβα τα καθήκοντα μου στις 27 Ιανουάριου 2022 τιμώντας την επιλογή αυτή και το θεσμικό ρολό που ενέχει.

Όπως πολύ καλά με γνωρίζουν οι συμπολίτες μου, είμαι πάντα πιστή και επιθετικά μαχόμενη της προσωπικής μου και επαγγελματικής μου ηθικής και δεοντολογίας.

Η υποβολή της παραίτησης μου γίνεται για προσωπικούς και κυρίως δεοντολογικούς λογούς .

Με την εμπειρία της επαγγελματικής μου ιδιότητας , υπηρετώ τη γαλλική διοίκηση 16 χρόνια και ακριβώς γι’ αυτή την εμπειρία καθώς και άλλες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες , θεωρώ ότι έγινε αυτή η τιμή στο πρόσωπο μου έτσι ώστε να συμβάλλω θετικά στο έργο του Δ.Σ του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μου .

Αν και στο παρελθόν πολλές φορές βρέθηκα σε εσωτερική σύγκρουση με τις προσωπικές μου αξίες με αφορμή πολλά θέματα διαχείρισης καταστάσεων, τώρα όμως βρέθηκα ξαφνικά και χωρίς να το γνωρίζω γιατί ουδέποτε μου ανακοινώθηκε ούτε γραπτώς , ούτε με ηλεκτρονικό μήνυμα , ούτε με προφορικό όπως όφειλε να κάνει η διοίκηση του οργανισμού για τις νομικές μου υποχρεώσεις ως μέλος Δ.Σ (κατάθεση Πόθεν Έσχες – το παρόν ζήτημα) με την ανάληψη των καθηκόντων, να απειλούμαι με νομικό πρόστιμο (λόγω καθυστέρησης υποβολής του πόθεν έσχες ) για το οποίο δε φέρω καμία ευθύνη και την αποζημίωση του οποίου φυσικά και θα διεκδικήσω και νομικά .

Τέλος για όλα τα παραπάνω και επειδή ενδεχομένως να προκύψουν και πάλι ξαφνικά και άλλες επιπλοκές από « παραλείψεις» , « παραποιήσεις» ή ότι άλλο αφορά διοικητικά ή μη θέματα , με πολύ υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και με έντονη λύπη και απογοήτευση κατέθεσα την παραίτηση μου .

Ευχαριστώ θερμά τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για την αρίστη προσωπική μας σχέση και συνεργασία.

Εύχομαι στους φίλους, συνεργάτες , στους συμπολίτες που στήριξαν την απόφαση μου να αναλάβω αυτή τη θέση , να συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί στην κοινή μας αγάπη για την πόλη μας τη Λάρισα , μια αγάπη καθαρή , με ακλόνητες ηθικές αξίες και με υψηλό όραμα.

Με εκτίμηση
Χρύσα Βουλγαράκη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ