ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

Αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους των αθλητικών σωματείων του Τυρνάβου, αφού όπως μας μετέφερε ο πρόεδρος του Λέοντα Γιάννης Ευαγγέλου, «υπάλληλος του δήμου τον ενημέρωσε ότι το γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου δεν θα δοθεί φέτος στα σωματεία για προπονήσεις επειδή η διευθύντρια του σχολείου αρνείται να δώσει την άδειά της επειδή υποστηρίζει ότι πέρυσι τα σωματεία το παρέδιδαν βρώμικο.

Αν πράγματι αληθεύει αυτή η πληροφορία και ισχύει τα όσα μετέφεραν στον κ. Ευαγγέλου από το δημαρχείο τότε είναι απορίας άξια η στάση της διευθύντριας που θα πρέπει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για την απόφασή της με δεδομένο ότι τα σωματεία έχουν προγράμματα προπονήσεων και η νέα γενιά του τόπου έχει ανάγκη να αθληθεί.

Οσον αφορά τώρα το αν τα σωματεία παρέδιδαν βρώμικο το γυμναστήριο, ο κ. Ευαγγέλου αντί σχολίου παρέθεσε αυτούσια την επιστολή που έστειλε στη διευθύντρια με το τέλος της περυσινής αθλητικής χρονιάς, αλλά και φωτογραφίες που έδειχναν τον σχολαστικό καθαρισμό του χώρου με ευθύνη του σωματείου.

Συμπλήρωσε και τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς έχουν αναρτηθεί στις σελίδες του συλλόγου στο fb & Instagram σε εβδομαδιαία βάση, δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με τις δράσεις του συλλόγου σε ότι αφορά την καθαριότητα τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου, κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ας ανατρέξει η κυρία Πατσή στις σελίδες του σωματείου μας για να το διαπιστώσει.

Κλείνοντας δε, ανά πάσα στιγμή το σύνολο των γονέων μπορούν να το επιβεβαιώσουν βλέποντας με σε καθημερινή βάση να καθαρίζω προσωπικά ο ίδιος το γήπεδο.

Μπορώ δε να πάρω απο τους γονείς των αθλητών (σύνολο πάνω από 80) υπεύθυνες δηλώσεις πως το γήπεδο καθοριζόταν σε καθημερινή βάση.

Γι’αυτό λοιπόν το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως προσωπικά με προσβάλει ως άνθρωπο αλλά και ως σωματείο εάν έχει ειπωθεί από την πλευρά της πως το γήπεδο ήταν βρώμικο».

Η επιστολή του κ. Ευαγγέλου προς τη διευθύντρια τον Ιούνιο του 2023 ανέφερε:

«Καλημέρα κυρία Πατσή.

Ο σύλλογος μας χθες Σάββατο 10/06/2023 τελείωσε για τη φετινή χρονιά τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της.

Όπως κάθε εβδομάδα από την αρχή της σεζόν, έτσι και χθες μετά το πέρας των προπονήσεων καθαρίσαμε σχολαστικά όλο το γήπεδο με νερό και δικά μας απορρυπαντικά (αγωνιστικό χώρο και κερκίδες) καθώς επίσης τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες άσχετα αν δεν τις χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ.

Καθαρίσαμε επίσης και μπροστά στην είσοδο του γυμναστηρίου και σας παραθέτω παρακάτω σχετικά βίντεο και φωτογραφίες.

Ενημερώστε σας παρακαλώ τον γυμναστή κύριο Αγιάννη (θα του τηλεφωνήσω και εγώ προσωπικά) ότι από εδώ και στο εξής δεν φέρουνε καμία ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί στο κλειστό γυμναστήριο.

Το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσει άλλος σύλλογος…

Η διοίκηση του Λέοντα και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία κατά τη φετινή περίοδο και ελπίζουμε να μη είχατε κανένα πρόβλημα από τη μεριά μας.

Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και σεβαστήκαμε το χώρο και το διατηρούσαμε καθαρό καθημερινά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας

Ιωάννης Ευαγγέλου».

Κλείνοντας τη συνομιλία ο κ. Ευαγγέλου τόνισε και τα εξής:

«Ο Λέοντας και εγώ προσωπικά έχουμε θιγεί όταν από τα χείλη υπαλλήλου του δήμου Τυρνάβου μεταφέρθηκε πως η κ. Πατσή δεν δίνει το γυμναστήριο του Λυκείου επειδή το έβλεπε βρώμικο.

Αν αναφέρεται προσωπικά στον Λέοντα Τυρνάβου τότε λέει ασύστολα ψέματα και ενδεχομένως να υποκινείται από κάποιους για λόγους που δεν γνωρίζω και χάνει το δίκιο της με τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχω στο αρχείο μου και μάλιστα με διαφορετικές ημερομηνίες από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως και σήμερα τις οποίες και έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς.

Αν πάλι το λέει γενικά τότε θα πρέπει να ονοματίσει ποια σωματεία δεν σέβονται το χώρο.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Η τελευταία φωτογραφία είναι από τις 30 Αυγούστου και φυσικά εγώ προσωπικά έκοψα τα φυτά που έφτασαν στα δύο μέτρα ύψος φράζοντας την είσοδο του γυμναστηρίου.

Και φτάσαμε 21 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν δίνει την έγκριση λες και το σχολείο είναι δικό της».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ