Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΞΑΝΑ

Στη δημοσιότητα το πρώτο σποτ της καμπάνιας του υποψήφιου δημάρχου

«9 χρόνια στασιμότητας, δεν θα χάσουμε άλλα 5. Από τις 8 Οκτωβρίου, μαζί θα φτιάξουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά». Αυτό είναι το σύνθημα του πρώτου σποτ της καμπάνιας για τη «Λάρισα που μας αξίζει!», που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του καναλιού του συνδυασμού στο youtube, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Δείτε το βίντεο:

Το τηλεοπτικό σποτ του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου αντιπαραβάλλει στη στασιμότητα των εννέα χρόνων της θητείας Καλογιάννη, την εξέλιξη άλλων πόλεων που δεν έχουν χάσει τις ευκαιρίες αυτών των ετών και έχουν προχωρήσει μπροστά. Καθαριότητα, στάθμευση, κυκλοφοριακό μαστίζουν την πόλη.

Ο Θανάσης Μαμάκος με την ομάδα του έχουν το όραμα, αλλά κυρίως το ρεαλιστικό πρόγραμμα και σχέδιο που «θα κάνουν τη Λάρισα ψηφιακή, καθαρή και πρωτοπόρα πόλη, με έξυπνες υπηρεσίες και υποδομές για όλους τους πολίτες, σε όλους τους τομείς».

«Έπρεπε να έρθει το νερό για να μας βγάλει από τον πάγο 9 ετών;», αναρωτιέται στο σποτ ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και συνεχίζει:
«Ας κοιτάξουμε τα πράγμα κατάματα: Η Δημοτική Αρχή άφησε τη Λάρισα στάσιμη. Την προσπέρασαν οι εξελίξεις, η εποχή και οι πόλεις δίπλα της.

Εκείνες προχωρούν μπροστά κι αλλάζουν για τους πολίτες τους.

Η Λάρισα δεν θα μείνει άλλα 5 χρόνια στον πάγο.

Η Λάρισα θα φύγει μπροστά. Δημιουργικά. Θα γίνει η νέα ψηφιακή, καθαρή και πρωτοπόρα πόλη.

Με έξυπνες υπηρεσίες και υποδομές για όλους τους πολίτες, σε όλους τους τομείς. Η πόλη μας θα βρει ξανά τον ρόλο που της αρμόζει. Για όλους μας», καταλήγει.

Το σποτ ολοκληρώνεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο να απευθύνει κάλεσμα προς τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους, ανεξαρτήτως πολιτικών πιστεύω:

«Μαζί θα φτιάξουμε τη Λάρισα σπουδαία ξανά».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ