ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου στο Κ.Υ. Τυρνάβου και στο Π.Ι. Αμπελώνα

Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και το Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο αλλά και με το νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό.

Ανάλογες συναντήσεις, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα πρωτοβάθμιας υγείας, είχε και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα με τον κ. Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του Π.Ι. Αμπελώνος.

Η επιλογή αυτή του υποψήφιου δημάρχου ήταν αυτονόητη μιας και ο ίδιος υπηρετεί την Ιατρική.
Ωστόσο κύρια επιδίωξή του με τις επισκέψεις αυτές, είναι να δώσει το στίγμα των προθέσεών του, που αναδεικνύουν την φροντίδα υγείας για όλους τους δημότες και συνακόλουθα την αναβάθμιση των υποδομών υγείας σε απόλυτη προτεραιότητα.

«Μια προτεραιότητα που θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως δημάρχου, εφόσον οι πολίτες του δήμου με την ψήφο τους μας εμπιστευτούν», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Άλλωστε οι πρακτικές ενασχόλησης με τα ζητήματα υγείας των πολιτών και αναβάθμισης των υποδομών του δήμου τους τελευταίους μήνες της θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής αναδύουν οσμή παλαιοκομματισμού και δύσκολα μπορούν να πείσουν τους δημότες οι οποίοι απαιτούν, και δικαίως, συνεπή στάση καθ’ όλη τη διάρκεια μιας δημοτικής θητείας» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Αμάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ