Μ. ΓΑΛΛΙΟΥ: ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ «ΠΑΡΩΝ»,

Περιοδεία στο Συκούριο και στην Αγιά πραγματοποίησε η κα Μαρία Γαλλιού υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία» του κ. Δημήτρη Κουρέτα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της η κα Γαλλιού ήρθε σε επαφή με δεκάδες παραγωγούς και πολίτες, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν προβληματισμούς όσον αφορά την επόμενη μέρα της ανασυγκρότησης ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Αμέσως μετά την επίσκεψη της η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ώρα που η περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού κρύβεται παρακολουθώντας μόνο τα έκτακτα δελτία καιρού, εμείς, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουρέτα αγκαλιάζουμε τον κόσμο δηλώνοντας «παρών».

Την ώρα που η περιφερειακή αρχή έμεινε να κοιτάζει τις μακέτες των έργων που θα γινόταν στη Θεσσαλία, εμείς καταθέτουμε ολοκληρωμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της υπαίθρου.

Μιλάμε με λεπτομέρειες για την Αγιά και το ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασής μας με την ονομασία «big apple».

Μιλάμε με λεπτομέρειες για το Συκούριο και το ολοκληρωμένο σχέδιο για την προώθηση του αμύγδαλου, καθώς η περιοχή αποτελεί τον κύριο τροφοδότη ολόκληρης της χώρας.

Από άκρη σε άκρη ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας απευθύνουμε μήνυμα αλλαγής και ανατροπής. Ένα μήνυμα που το έχει στείλει ήδη η κυβέρνηση επιλέγοντας να τραβήξει στην άκρη τον Περιφερειάρχη που έχει μετατραπεί σε ταυτόσημο της μεγαλύτερης καταστροφής της Θεσσαλίας.

Μπορεί τα ποτάμια να έπνιξαν τους Θεσσαλούς, αλλά τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω. Παρασέρνουν μαζί τους την ανίκανη περιφερειακή αρχή του ανθρώπου που νόμιζε πως θα γίνει βασιλιάς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ