ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. , στον προαύλιο χώρο του ΟΙΝΟΠΟΕΙΟΥ, η έκτακτη γενική συνέλευση, των μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, που είναι η δεύτερη επαναληπτική και θα ασχοληθεί με θέματα σχετικά με τον φετινό τρύγο.

Η συνέλευση της Κυριακής είναι κρίσιμη αφού αναμένεται να καθορίσει την τιμή πώλησης των οινοποιήσιμων σταφυλιών στην περιοχή.

Πάντως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το οινοποιείο θα χαράξει την πολιτική τιμών με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και της τοπικής οικονομίας και την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν και οι ιδιώτες οινοποιοί.

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά όπως η φετινή η διοίκηση του Οινοποιείου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, να εισηγηθεί αυξήσεις στις τιμές συγκριτικά με πέρυσι, τόσο στις μαύρες όσο και στις λευκές ποικιλίες.

Οι αυξήσεις θα είναι τέτοιες ώστε να στηριχθεί το εισόδημα των παραγωγών και το κυριότερο να μην κινδυνεύσει η βιωσιμότητα του οινοποιείου.

Αλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση Τσιτσιρίγγου έχει αποδείξει ότι ασκεί συνετή διαχείριση που από τη μία βοηθά σε δύσκολες εποχές στην περαιτέρω ανάπτυξη του συνεταιρισμού, στηρίζει την εξωστρέφειά του και παράλληλα αποτελεί στήριγμα για τους συνεταίρους και την τοπική οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η απόφαση της διοίκηση να πάρει όλες τις ποσότητες σταφυλιών που δήλωσαν οι συνέταιροι

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ